Sarah zwemt voor de stichting ALS

Sarah Buwalda

( Iets anders sportiefs )

Qr
van totaal € 300 (855%)

Mijn tante Angelique ( de stuurvrouw in de boot) heeft ALS. Dit vind ik heel erg. Voor haar is het te laat maar ik wil graag andere mensen met ALS helpen door geld in te zamelen voor bijvoorbeeld onderzoek. Ik kan heel goed zwemmen en doe dit elke week. Nu heb ik (helemaal zelf) een actie bedacht en hoop hiermee veel geld op te halen voor de ALS stichting. 

Tijdens mijn actie ga ik 1,3 km zwemmen in een uur tijd (dit zou een nieuw persoonlijk record zijn!) Dit zijn 26 banen van 50 meter. Je kunt mij sponsoren per baan of per hele prestatie. De actie gebeurt onder toezicht van zwemvereniging KIS (Kennemer Invaliden Sportclub) www.kennemerinvalidensportclub.nl Bij hen zwem ik elke donderdagavond in het zwembad van Beverwijk. Hier gaat mijn actie ook plaats vinden. 

De datum is nu ook bekend : op 22 november ga ik om 19 uur mijn zwemactie doen in het Sportfondsenbad in Beverwijk.

Update:

Wat is er al veel geld gegeven! Dank je wel. 

Wat lief van jullie allemaal. Ik ga heel erg mijn best doen met zwemmen. Angelique is overleden, dat vind ik heel erg. Voor andere mensen met ALS doe ik dit en jullie gift is heel fijn.      Sarah

Update 2,

Het is me gelukt! Het was zwaar maar dankzij iedereen die me aanmoedigde zette ik door en was ik ruim voor  het uur om was "binnen". 

Nogmaals heel erg bedankt aan iedereen die gedoneerd heeft en die me geholpen hebben deze aktie te doen. Er mag nog gestort worden, de site blijft nog een poosje bereikbaar. X

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 25-03-2019 | 17:12 Dank hiervoor van ouders met een zoontje met downsyndroom. Een familielid en kennissen van ons zijn overleden aan deze ziekte.
€ 5 03-01-2019 | 12:49 Sarah het is super dat jij je kwaliteiten inzet voor deze rotziekte. Irna Morssink (moeder van een dochter met down en zus van een reeds overleden “ALS patiënt”).
€ 5,40 09-12-2018 | 19:02
€ 5 03-12-2018 | 10:40 Omdat Sarah een topper is die zich zo inzet voor ALS.❤️
€ 10 28-11-2018 | 17:14